Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Μήνυμα Ενότητας από τον Πρόεδρο των Πυροσβεστικών υπάλληλων Π.Υ. της Περιφέρειας μας

  Η δημοκρατία μας έχει την αξία να διατηρούμε το δικαίωμα να μαχόμαστε απέναντι στiς σκοπιμότητες και απέναντι σε ότι δεν μπορεί να γίνει κατανοητό μέσα σε πέντε λεπτά. 
Οι λύσεις των ζητημάτων μας ως πυροσβέστες γίνονται με σχεδιασμό με αλλαγή θέση πλαισίου και στρατηγικής και χρειάζεται ποιο ριζοσπαστική αντιμετώπιση από τις ήδη υπάρχουσες τακτικές.
Είναι τραγικό να καταψηφίζεις διοικητικές ενέργειες "πράξης" ενώ παράλληλα να δίνεις την εντολή να πραγματεύονται οικονομικοί προϋπολογισμοί γι αυτές τις ενέργειες. ''Ότι ποιο οξύμωρο έχουμε δει -πρωτοτυπία- " Δεν θα γίνουμε αρεστοί για να πάρουμε εξουσία...
Θα γίνουμε γνώμονας στα ζητήματα όλων των Πυροσβεστών για να φέρουμε αλλαγές σε άλλον προσανατολισμό που όλοι μας θα έπρεπε να προωθούμε και προπαντός να προσπαθούμε να καταλάβουμε να κάνουμε κατανοητό πρώτα το συμφέρον μας και όχι τι βολεύει, είτε εμάς είτε τον διπλανό μας.
Είμαστε στο 2019 δεν γυρίζουμε πίσω. Ενώνουμε δυνατότητες και αυτό το είδαμε. Όταν ο όχλος κοπάσει Καθαρά θα μείνει το γνήσιο, το ορθό, το σωστό. Έχουμε όμως όλο το χρόνο να αποδειχθεί ότι τίποτα δεν λέγετε τυχαία, προχωράμε δυναμικά από οποία θέση και να είμαστε. Άλλωστε αυτό είναι το ενδιαφέρον.
Δεν βολευόμαστε με κάτι, κάνουμε αυτό που αισθανόμαστε με άμεση δημοκρατία.

                                                                                                                                 Γ. Οικονομόπουλος