Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Ανακοίνωση

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
  ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ
 ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ
               ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

    Κολοκοτρώνη 20 5ος Όροφος Πάτρα
                                                                        Τηλ: 6977 223123
                                                                 https://sppunotde.blogspot.gr/

                                                                     https://sppyne.blogspot.gr/

     Aριθμ. πρωτ. 232                                                                                 Πάτρα 07/12/2017

                                                                        ΠΡΟΣ
                                                                    Όλα τα μέλη
                                                     Τους Συνδικαλιστικούς φορείς
                                                                      Τα Μ.Μ.Ε.

 Συνάδελφοι Συναδέλφισσες, 

 Με εντατικά βήματα τις τελευταίες ημέρες από την Κυριακή 03/12/2017, αλλά και σήμερα νωρίς το πρωί έγινε ενημέρωση του προέδρου του Σωματείου Νοτιοδυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων κ. Οικονομοπουλου Γεωργίου από όλους τους αρμόδιους φορείς, όπου έλαβε τη διαβεβαίωση για όλες τις τελευταίες εξελίξεις που δρομολογούνται από την επιλογή της πολιτικής ηγεσίας και την πρωτοβουλία της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Όλγας Γερόβασιλη για την αμετάκλητα ένταξη μας στο μόνιμο Πυροσβεστικό προσωπικό. 
Εφιστούμε την σοβαρότητα - αναγκαιότητα όλων των αρμοδίων Συνδικαλιστικών οργανώσεων μας αλλά και όλων των εμπλεκόμενων φορέων να παραμείνουν στον τρόπο που προσεγγίσαμε το ζήτημα της εφαρμογής του νόμου αμέσως μετά την 09/02/2017 και απαιτούμε πλέον την αποδοχή της ολοκλήρωσης του πρώτου βήματος που είναι η ένταξη των 2200 Πυροσβεστών Π.Υ. στο Πυροσβεστικό Σώμα.
 Ο Πρόεδρος μας βρίσκεται συνεχώς σε επαφές με αρμόδια υπουργεία και φορείς ώστε να επισπεύσει τις διαδικασίες και να έχουμε το αποτέλεσμα άμεσα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι βήμα-βήμα προχωράμε για το πλαίσιο από τα εφικτά στα διεκδικήσιμα.
Το Σωματείο μας είναι σε πλήρη ενημέρωση και έχει την παρακολούθηση κάθε ενέργειας προς όλες τις κατευθύνσεις διασφαλίζοντας μεν τα αυτονόητα που συνήθως είναι και τα πιο δύσκολα. Γνωρίζοντας τα εμπόδια που περάσαμε τους δύο τελευταίους μήνες θέλουμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε τους εκπροσώπους - συνεργάτες, τους ανθρώπους που εμπιστευτικά μας βοήθησαν να αναδείξουμε το πρόβλημα, όπου και σεβόμαστε την απόφαση τους να μείνουν αθέατοι για ευνόητους λόγους... Ευχόμαστε να είναι πάντα καλά. 
Θέλουμε να ενημερώσουμε να μας εμπιστεύεστε, να είστε δίπλα μας, καθώς επίσης οποιοσδήποτε συνάδελφος ανά την Ελλάδα χρειάζεται ενημέρωση μπορεί να απευθύνεται στο Δ.Σ. του Σωματείου μας ώστε να ενημερώνεται για απορίες που τυχόν έχει. Σαφώς και θεωρούμε ότι καθαρή εικόνα για όλα είναι η φυσική παρουσία και εκεί θα δώσουμε όλες τις λεπτομέρειες για όλα. 
Αναγκαίο η παρουσία όλων των Εκπροσώπων του Σωματείου μας την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 16:00 στα Γραφεία του Σωματείου στο νέο Λιμένα Πατρών. 


                                                      Εκ της Διοικήσεως του Σωματείου

                   Ο Πρόεδρος                                                                                         Ο Γραμματέας


       Οικονομόπουλος Γεώργιος                                                                          Πολίτης Παναγιώτης