Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Ενημέρωση Καθαρής Εκπροσώπησης

        ΚΑΘΑΡΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ
ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ
         ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ                              ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ



                                                                                              Πάτρα 15/07/2018


 Σε συνέχεια της ενημέρωσης σας πληροφορούμε ότι προχωράμε την τροπολογία για τους εναπομείναντες Π.Π.Υ. που ανανέωσαν τη θητεία τους, καθώς όπως έχουμε εξαγγείλει αρκετές φορές, σκοπός μας είναι η εκπροσώπηση όλων των υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος. 
Όλες οι ενέργειες μας είναι πάνω στην αναγκαιότητα των ζητημάτων, ενώ σαφέστατα εδώ σας ενημερώνουμε για τα προτεραιότητας ζητήματα μας, όπως για την ένταξη στο μόνιμο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος των Π.Π.Υ. που δεν έχουν συμπληρώσει 5ετή θητεία και έχουν τα κριτήρια για μονιμοποίηση, ώστε να μονιμοποιηθούν πριν την συμπλήρωση των πέντε χρόνων όπως ο νόμος 4249/2014 ορίζει σαφέστατα.
Ενώ όλοι οι εκπρόσωποι της Καθαρής Εκπροσώπησης λειτουργούν έμπρακτα έτσι ώστε να έχουμε αποτελεσματικές λύσεις σε δευτερεύοντα ζητήματα.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στην μισθοδοσία του μηνός Αυγούστου που θα πιστωθεί στις 26 Ιουλίου, μετά από ενέργειες μας τα αρμόδια τμήματα του Α.Π.Σ. αναπροσάρμοσαν την λίστα των μισθολογικών κλιμακίων ανάλογα με την προϋπηρεσία του καθένα από τους 2186 υπαλλήλους που εντάχθηκαν στο μόνιμο προσωπικό την 01/04/2018 ώστε να δοθούν οι αναδρομικές οφειλές από τον Απρίλιο. Παρ' όλα αυτά όμως η συγκεκριμένη λίστα είναι λανθασμένη καθώς λείπουν αρκετά ονόματα συναδέλφων που θα έπρεπε να καταταχθούν εκ νέου σε καινούργιο μισθολογικό κλιμάκιο. Άμεσα λοιπόν θα υποδείξουμε τα λάθη στα αρμόδια τμήματα του Α.Π.Σ. ώστε να προβούν και αυτά με τη σειρά τους στην διόρθωση της λίστας ακύρωσης-χορήγησης μισθολογικών κλιμακίων κατηγορίας Β΄ λόγω αναγνώρισης προϋπηρεσίας Πυροσβεστών.
Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι όπως έχουμε αναφέρει, θα γίνει σωστός επανυπολογισμός του παρακρατηθέντος φόρου.
Σε μια ιδιαίτερη σημασίας συνδικαλιστικής περιόδου οφείλουμε όλοι μαζί να είμαστε ακέραιοι προσεκτικοί και ενωμένοι για όλους τους Πυροσβέστες.


Για την καθαρή εκπροσώπηση.