Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

''Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Πυροσβεστών'' Παναγιώτης Κάρας Υποψήφιος για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Μεταθέσεων Πυροσβεστών

Σε μια στιγμή κόμβος για την αναδιάρθρωση του Πυροσβεστικού Σώματος μετά την ένταξη μας στο μόνιμο προσωπικό, είναι αναγκαίο όλοι μαζί όπως και γίνεται με την ''Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Πυροσβεστών'' με τους 176 υποψήφιους πανελλαδικά να είναι πλέον μονόδρομος η ορθή λύση για επιστροφή σε αρχές που έχουν χαθεί. Στηρίζουμε την προσπάθεια και φέρνουμε αποτέλεσμα.
Παναγιώτης Κάρας
Υποψήφιος με την Ανεξάρτητη Ενωτική πρωτοβουλία Πυροσβεστών.

''Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Πυροσβεστών'' Ανδρέας Καλφούντζος Υποψήφιος για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Μεταθέσεων Πυροσβεστών

Με ισορροπία ανάμεσα σε όλους τους συναδέλφους και στα ζητήματα που άπτονται θέτουμε στόχο την καθαρή συνείδηση μας ότι θα εκπροσωπήσουμε τους πυροσβέστες με σιγουριά και δυνατότητα άμεσης εξεύρεσης λύσεων για τα Συμβούλια Μεταθέσεων.
Σας πληροφορώ ότι η ''Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Πυροσβεστών'' είναι η μοναδική ευκαιρία να γυρίσει το νόμισμα αλλιώς..
Με δυναμισμό
Ανδρέας Καλφούντζος
Ανεξάρτητη Ενωτική πρωτοβουλία Πυροσβεστών 
Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπάκτου

''Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Πυροσβεστών'' Παύλος Πλέσσας Υποψήφιος για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Μεταθέσεων Πυροσβεστών

Άρχισε σήμερα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ζακύνθου η ψηφοφορία για τους αιρετούς στα Συμβούλια Μεταθέσεων Πυροσβεστών και Υπαξιωματικών.
Με ευθύνη απέναντι σε όλους τους Πυροσβέστες νιώθω την ανάγκη να επιστρατεύσω όλη μου την διάθεση ώστε να φέρω αποτέλεσμα στην κοινή πολυσυλλεκτική ενότητα για ανεξάρτητη δράση στα Συμβούλια μεταθέσεων, με αξιοπρέπεια και αξιολόγηση όπως αρμόζει. 
Θέλω να σας ενημερώσω ότι στηρίζω την "Ανεξάρτητη Ενωτική πρωτοβουλία Πυροσβεστών" και είμαι υποψήφιος.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Παύλος Πλέσσας ''Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Πυροσβεστών''  Πυροσβεστική Υπηρεσία Ζακύνθου.

''Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Πυροσβεστών'' Τσιούτρας Ιορδάνης Υποψήφιος για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Μεταθέσεων Πυροσβεστών

Προέρχομαι πρόσφατα από τους Πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης και εντάχθηκα μετά από αγώνες στο τακτικό προσωπικό.
Τα ζητήματα μας απαιτούνε καθαρή εκπροσώπηση και προϋποθέσεις για την αξιοκρατική κοινωνική τακτική.
Έχοντας την πυγμή με όλους τούς υποψήφιους πανελλαδικά που με την ''Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Πυροσβεστών'' ενώνουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στο παλιό καθιερωμένο τρόπο ώστε να γυρίσουμε την ισορροπία μεταξύ του καθήκον μας και των δικαιωμάτων μας.
Είμαι υποψήφιος με τον 
Συνδυασμό "Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Πυροσβεστών" για τα υπηρεσιακά συμβούλια μεταθέσεων πυροσβεστών. Με αξιοπρέπεια και σεβασμό προς όλους τους Πυροσβέστες έχουμε την δυνατότητα να φέρουμε αποτέλεσμα με σιγουριά σε ότι χωλαίνει τα μέχρι τώρα Συμβούλια Μεταθέσεων .
Με εκτίμηση αλλά και ευθύνη ζητάμε την στήριξη του Συνδυασμού μας.
Τσιούτρας Ιορδάνης
Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία πυροσβεστών (Α.Ε.Π.Π.)

"Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Πυροσβεστών" Πολίτης Παναγιώτης Υποψήφιος για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Μεταθέσεων των Πυροσβεστών

Μεγάλη πρόκληση για εμένα προσωπικά η διαδικασία εκλογών που θα καθορίσει ποιοι συνάδελφοι θα είναι στα Συμβούλια Μεταθέσεων..
Με το χέρι στην καρδιά και έχοντας εμπεριστατωμένη άποψη για την συμμετοχή μου στην ''Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία των Πυροσβεστών'' είναι ξεκάθαρη ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να επικρατήσει με ανισότητες..
Από την θέση μου ως Γενικός Γραμματέας που εδώ και χρόνια με έχετε επιλέξει να υπηρετώ τα δικαιώματά σας θέλω να ζητήσω άλλη μια φορά την στήριξη σας.
Θα σταθώ δίπλα σας, σε ότι χρειαζόμαστε να φέρουμε ΑΠΟΤΕΣΜΑΤΑ τέτοια, που συλλογικά θα μπορούμε όλοι να είμαστε ικανοποιημένοι.
Το δίκιο, η ισοτιμία και η αξιολόγηση είναι βασικές αρχές μας σε όλη την κίνηση του συνδυασμού μας.. 
Σας Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και σας κάνω γνωστό ότι είμαι στην διάθεση σας.
Με τιμή
Πολίτης Παναγιώτης
Γραμματέας Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νοτιοδυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων
Υποψήφιος με την ''Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Πυροσβεστών''. 
1ος Πυροσβεστικός Σταθμός Πατρών.