Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Η τοποθέτηση εκπροσώπου της Καθαρής Εκπροσώπησης Αττικής Ζώη Νικολάου

Το παλιό σύστημα, δηλαδή τα πιόνια του συνδικαλιστικού κατεστημένου οι πρώην πρόεδροι, Ε.Π.Π.Υ.Ε. που διαχειρίστηκε για δέκα επτά χρόνια όλα τα ζητήματα μας, έρχεται τώρα να πείσει την νεότερη και ημιμαθής συνδικαλιστική δράση ώστε να δώσει μια φλούδα ελπίδα.
Καλούμε πανελλαδικά όλους τους συναδέλφους σε μια ιδιαίτερη σημασίας χρονικής περιόδου όπου με καθαρή Εκπροσώπηση διαπραγματευόμαστε την αποκατάσταση των πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης την ορθή τύχη των ζητημάτων των νέων Υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και για όλους τους Πυροσβέστες συναδέλφους στον βηματισμό εκείνο του αρχαίου ιδεώδες. Δηλαδή της ένωσης των ιδεών των συναισθημάτων της ευγενούς άμιλλας του σεβασμού και την εφαρμογή του κοινού στόχου, όταν το 2018 θα έκανε το τέλειο πολίτευμα με την μέγιστη εναρμόνιση του προβλήματος με τη λύση σε όλα τα ζητήματα τα οποία απασχολούν τον εμπλεκόμενο στην εργασία στην προσφορά και στου αγώνα, ώστε να τερματίσουν, να πολεμηθούν οι τακτικές "Παπαντωνικές και Καστανίδικες" και στους νέους συνεργάτες τους ιδιώτες.
Οι συνεχείς έμπρακτες ενέργειες μας με τα κέντρα εξουσίας δίνουνε μεγάλο πολύπλοκο και πολύπλευρο αγώνα ώστε να βάλουμε τέρμα στο παρελθόν που γονάτισε τον κλάδο ενώ προπαρασκευάζουμε τις βάσεις που τις αλλοίωσαν και τις προσάρμοσαν στα δικά τους μέτρα για τα συμφέροντα των ολίγον που ξεκάθαρα συνάδελφοι σας λέμε να τους γυρίσετε την πλάτη τώρα. Δεν χρειάζεται άλλο πιστοποιητικό για να δοκιμάσετε το έργο τούς στα συνδικαλιστικά δρώμενα καθώς ήταν οι πρώτοι που μας έφεραν έως σήμερα στο διαχωρισμό. Η ανημποριά τους και η τακτική τους μας οδήγησαν στο διαχωρισμό και το ξέρετε περισσότερο ότι αυτό το πληρώσαμε όλοι από τα ωραία τραπέζια στα συνέδρια μέχρι το σύνθημα όλοι οι κανένας,, αλλά πολύ περισσότερο με την φιάσκο διαμαρτυρία στις 8 Φεβρουαρίου 2017 ξυπνήστε.. Αλλάξουμε το σκηνικό της παρακμής.


Για την καθαρή Εκπροσώπηση Ζωής Νικόλαου