Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Δηλώσεις του Αν. Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα Νικόλαου στη Βουλή

Σε δηλώσεις που πραγματοποίησε πριν από λίγο στη Βουλή ο Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας Νικόλαος επισήμανε ότι η ένταξη των 2183 Π.Π.Υ. στο μόνιμο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος θα έχει πραγματοποιηθεί έως τον Απρίλιο του 2018. Ενώ πολύ σύντομα θα εκδοθεί η σχετική Κ.Υ.Α. και κατόπιν το Π.Δ. κάτι που είναι εντελώς τυπικό όπως ανέφερε ο κ. Υπουργός.
Επίσης αναφέρθηκε στους υπόλοιπους Π.Π.Υ. που ανανέωσαν τη θητεία τους για άλλα 5 έτη όπως δηλαδή αναφέρετε στην σύμβαση τους και συνέχισε λέγοντας ότι σύντομα θα κατατεθεί τροπολογία για τους εποχικούς συναδέλφους, για να μπορέσουν να εργαστούν τη προσεχή αντιπυρική περίοδο.
Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες, το Δ.Σ. του Σωματείου μας βρίσκεται σε πολύ στενές επαφές με Ανώτατους Αξιωματούχους της Κυβέρνησης ώστε να γίνουν σύντομα πράξη οι εξαγγελίες και να μην μείνουν απλά εξαγγελίες. Για ότι νεότερο έχουμε σχετικά με την έκδοση της Κ.Υ.Α. θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα. Μέχρι τότε σας συνιστούμε να κάνετε λίγη υπομονή ακόμα, να έχετε προσμονή αλλά και μαχητικότητα.

         

                                           Δείτε τις δηλώσεις του κ. Υπουργού ΕΔΩ