Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Συνάντηση του Πρόεδρου του Σωματείου μας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ.Τόσκα Νικόλαο

 Ανέλαβε και επίσημα καθήκοντα σήμερα ο νέος Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος κ. Σωτήριος Τερζούδης, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Τοσκα και του Γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννη Καπάκη καθώς και ολόκληρης της πυροσβεστικής ηγεσίας. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Πρόεδρος του Σωματείου μας, όπου συνομίλησε με τον κ. Υπουργό όπου σαφώς και του ανέφερε την συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό της Χώρας πριν δυο μέρες στην Πάτρα. 
Ο κ. Υπουργός με διάθεση τόνισε ξεκάθαρα ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε λύση στο ζήτημα μας, ενώ στην κεντρική του ομιλία ανέφερε ότι το θέμα θεωρείται λυμένο. Σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης επικράτησε πολύ θετικό κλίμα και ο Πρόεδρος μας εφόσον πραγματοποίησε επαφές με αρκετούς παρευρισκομένους παρέμεινε στο χώρο της Δεξίωσης για αρκετή ώρα. 
Συνάδελφοι συναδέλφισσες σε μια πολύ ευνοϊκή στιγμή που όλα δείχνουν ότι φτάνουμε στο στόχο μας θέλουμε να δείξετε προσμονή και να έχετε εμπιστοσύνη στους εκπροσώπους του Σωματείου μας που δίνουν καθημερινό αγώνα για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα ακολουθήσει σύντομα και Δελτίο Τύπου με λεπτομέρειες.


                                                              Εκ της Διοικήσεως του Σωματείου