Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Δελτίο τύπου

     ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
  ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ
 ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ
               ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

    Κολοκοτρώνη 20 5ος Όροφος Πάτρα
                                                                       Τηλ: 6977 223123
                                           
                                                                https://sppunotde.blogspot.gr/

                                                                   https://sppyne.blogspot.gr/

                                                                                                                     Πάτρα 12/01/2018

    Το Σωματείο μας σε μια ώριμη και σοβαρή προσπάθεια θέλοντας να επιστήσει τη προσοχή όλων των φορέων, αλλά και των αρμόδιων τμημάτων, εφιστά σε όλους τους συναδέλφους  να πρυτανεύσει η υπομονή που τόσα χρόνια έχει συσσωρευτεί από την αδικία στο πολύπαθη κλάδο μας, διότι τη χρονική αυτή στιγμή που διανύουμε δρομολογούνται διαδικασίες για την ένταξη στο μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό των 2200 Π.Π.Υ., ενώ από την πρόσφατη επίσκεψη του Δ.Σ. του σωματείου μας στο Α.Π.Σ. διαπιστώσαμε ότι ήταν απροετοίμαστοι σχετικά με τις εξαγγελίες της πολιτικής ηγεσίας. Πιστεύουμε ότι οφείλουν να είναι πανέτοιμοι μετά από τόσα που έχουν γίνει και ο ρόλος της εκπροσώπησης των συμφερόντων μας είναι να αναδεικνύουμε ανά πάσα στιγμή με διαφάνεια που βρίσκεται το ζήτημα μας.
    Οφείλουμε επίσης να αναγνωρίσουμε κάθε προσπάθεια από πολιτικής και φυσικής ηγεσίας με τις όποιες παραλήψεις που μας έχουν οδηγήσει στη τόση μεγάλη δυσπιστία ακόμα και για τα αυτονόητα.
    Όμως τονίζουμε ξεκάθαρα ότι με αυτό το δελτίο τύπου είμαστε σε συχνές επαφές καθημερινά και παρέχοντας ουσιαστικές διευκρινήσεις και παρεμβάσεις ώστε να αποφύγουμε τα τεχνηέντως  εμπόδια που δεν είναι και λίγα.
    Σας κάνουμε γνωστό ότι τις επόμενες μέρες θα παραβρεθούμε όσο αυτό είναι δυνατό σε όλα τα μέρη της περιφέρειας δράσης μας με τη φυσική μας παρουσία, δίνοντας τη δυνατότητα μιας έγκυρης  ενημέρωσης  για όλα τα ζητήματα των τελευταίων εξελίξεων, ειδικότερα και για τους  πιο αδικημένους Π.Π.Υ. που ανανέωσαν τη θητεία τους, αλλά και για τους εποχικούς συναδέλφους, δείχνοντας έτσι ότι ακολουθούμε  πιστά τις εξαγγελίες της συνδικαλιστικής μας εκπροσώπησης από την αρχή των στόχων μας.
   Θέλουμε να δείξετε την πίστη που αρμόζει στις ουσιαστικές ενέργειες μας και σας ενημερώνουμε  ότι με διαφάνεια σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ορίσουμε γενική συνέλευση όπου τα θέματα ημερήσιας διάταξης θα απαιτούν σοβαρότατες αποφάσεις για όλο τον κλάδο σε πανελλαδικό επίπεδο. Αναμένονται ανακοινώσεις και ημερομηνίες για την οριστικοποίηση των ενεργειών μας. Σας καλούμε να δείξετε ανωτερότητα  στη περίσταση αυτή που διανύουμε.
   Όλοι οι εκπρόσωποι και το Δ.Σ. βρίσκονται επί ποδός πάνω στα προβλήματα.


Εκ της Διοικήσεως του Σωματείου μας