Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Ενημέρωση του Προέδρου των υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος περιφέρειας Νοτιοδυτικής Ελλάδας Λευκάδας Κεφαλληνίας και Ζακύνθου

Στον ορθόδοξο δρόμο της ευθύνης που έχουμε επιλέξει να εκθέτουμε τις ενέργειες μας, σας ενημερώνουμε ότι στους νέους Υπαλλήλους του Π.Σ. που μονιμοποιήθηκαν την από 1/4/2018 στην μισθοδοσία Αυγούστου 2018 που θα γίνει την 26 Ιουλίου θα χορηγηθούν τα αναδρομικά του μισθολογικού κλιμακίου 27, καθώς θα γίνει και επανυπολογισμός του φόρου των αναδρομικών που καταβλήθηκαν με την μισθοδοσία του μηνός Ιουλίου 2018.
Συναδέλφισες Συνάδελφοι.,
Η ειλικρίνεια μας η εμπιστοσύνη μας και η σωστές αντιδράσεις μας διασώζονται όταν σας ενημερώνουμε, δεν χρειάζεται να τα μεταφέρετε υπό σκιάν σε άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις μας.
Είμαστε μπροστά στα ζητήματα μας και προωθούμε λύσεις ουσιαστικές.

                                                         Με ιδιαίτερη εκτίμηση

                                                          Γ. Οικονομόπουλος
       Πρόεδρος Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Νοτιοδυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων

Παροχή Διευκρινίσεων από το Α.Π.Σ. προς το Σωματείο Πυροσβεστών Ν. Ηρακλείου σχετικά με την προϋπηρεσία μας


 Κατόπιν ορθών ενεργειών του Σωματείου Πυροσβεστών Νόμου Ηρακλείου «ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΔΕΣ ΕΝ ΚΑΜΙΝΩ» το Α.Π.Σ. με το παρακάτω έγγραφο διευκρινίζει ότι σύμφωνα με την παρ. 9 του άρθρου 126 του μέρους ΣΤ΄ του ν. 4472/2017 σε καμία περίπτωση δεν αναγνωρίζεται ο χρόνος της στρατιωτικής θητείας για την μισθολογική κατάταξη και εξέλιξη των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Σ΄ αυτό το σημείο πρέπει να επισημάνουμε τη σωστή κατεύθυνση που κινούνται οι συνάδελφοι του Σωματείου Νομού Ηρακλείου και οφείλουμε να τους επιβραβεύσουμε γι' αυτό. Συνάδελφοι σας εκφράζουμε τούς ειλικρινείς μας χαιρετισμούς προς τη Διοίκηση του Σωματείου σας.
Θα ακολουθήσει δελτίο τύπου όπου θα αναλύσουμε τις εξελίξεις που δρομολογούνται σχετικά με το θέμα.





                                                      Για να το δείτε πατήστε ΕΔΩ