Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Κάλεσμα για καταπολέμηση της αδιαφορίας και της συνδικαλιστικής ανυπαρξίας.

     Συνάδελφοι, υπάλληλοι του Πυροσβεστικού Σώματος
απευθύνομαι σε όλους σας. Προσφάτως πετύχαμε τον πρωταρχικό στόχο μας που δεν ήταν άλλος από την πλήρη ένταξη μας στο μόνιμο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος, όπου μετά από τόσες προσπάθειες και παραμερίζοντας όλους εκείνους που από μέσα σας θέλατε να εκδιώξετε από την εκπροσώπηση των υπαλλήλων, γιατί τόσα χρόνια μας καθησύχαζαν, ενώ άλλες φορές μας μπέρδευαν και άλλες φορές μας έκαναν ακόμα και εμάς τους καλοπροαίρετους να απογοητευόμαστε. Τώρα θέλω να σας καλέσω καθαρά μπροστά σε μια πορεία που πολλές φορές ο Πρόεδρος μας έχει αναφέρει ως "αποδόμηση της νοοτροπίας στην εκπροσώπηση". Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι εγώ που είμαι δίπλα του τόσα χρόνια ότι λέει το εννοούμε. Κάλεσμα λοιπόν για μια έντονη δράση για όλους τους υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Σώματος.

Παναγιώτης Δημόπουλος
της Καθαρής Εκπροσώπησης

Παροχή διευκρινήσεων για την έκδοση βιβλιαρίου ασφαλισμένων στο δημόσιο ταμείο

    ΚΑΘΑΡΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ
  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ
 ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ
         ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ                           ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ         


                                                                                                    
                                                                                                     Πάτρα 16/07/2018

Συνάδελφοι συναδέλφισσες, 
 Σε συνέχεια της ενημέρωσης σας και λόγω του ότι λάβαμε πολλά μηνύματα με ερωτήματα σας πληροφορούμε ότι πρέπει να απευθυνθείτε προσωπικά με αίτηση σας προς την γραμματεία της υπηρεσίας σας διότι η περίπτωση μας είναι ιδιάζουσα και ξεχωριστή γιατί δεν υπάρχει πρακτικό ορκωμοσίας ως μόνιμοι υπάλληλοι, αλλά αντί αυτού υπάρχει το Π.Δ. που μας αποδίδει το βαθμό του Πυροσβέστη, αρά μας εντάσσει και στο μόνιμο προσωπικό του Δημόσιου τομέα, οπότε μας καλύπτει απόλυτα. 
Εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη σας σε ένα από τα κατά τόπους υποκαταστήματα του Ι.Κ.Α. διότι εκεί πλέον έχει ενταχθεί και ο Ο.Π.Α.Δ. (για τους ασφαλισμένους του πρώην ταμείου δημοσίων υπαλλήλων) ώστε να χορηγηθεί το νέο σας βιβλιάριο. 
Στην γραμματεία της υπηρεσίας σας για το δικαιολογητικό 4 (της προηγούμενης ανακοίνωσης μας και στο ΙΚΑ για το δικαιολογητικό 3) .
Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι μέχρι και το 2019 ισχύει το παλιό βιβλιάριο του Ι.Κ.Α. γι' αυτό στην προηγούμενη ανακοίνωση μας θεωρήσαμε σωστό να βγάλουμε την λέξη "Άμεσα". Οπότε εκεί αναφέρετε ότι η ενέργεια μας είναι προσωπική και η χορήγηση προσωπική.
                                             Με καθαρή εκπροσώπηση .

Ανακοίνωση

         ΚΑΘΑΡΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ
  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ
 ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ
         ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ                           ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ


                                                                                         
                                                                                                                    Πάτρα 16/07/2018


Προς όλους τους υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Σώματος που εντάχθηκαν στο μόνιμο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος την 1 Απριλίου 2018
Στην ευθύνη της ενημέρωσης σας πληροφορούμε, ότι όποιοι συνάδελφοι θέλουν την μεταβολή της ασφάλισης παροχών θα πρέπει να προσέλθουν σε ένα από τα κατά τόπους ίδρυμα κοινωνικών ασφαλίσεων (ΙΚΑ) και να γίνει η διαγραφή τους από το προηγούμενο ταμείο τους και να εφοδιαστούν με το νέο βιβλιαρίου Δημοσίου ΙΚΑ.
Στην παρακάτω Φωτογραφία παρέχονται τα δικαιολογητικά για απογραφή και έκδοση νέου βιβλιαρίου ασφαλισμένου.


                                                                           Με εκτίμηση
                    
                                                                       Γ. Οικονομόπουλος