Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

"Ανεξάρτητη Ενωτική πρωτοβουλία Πυροσβεστών" Σταύρος Δρίτσας Υποψήφιος για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Μεταθέσεων Πυροσβεστών

Στην συλλογική αυτή προσπάθεια δεν θα μπορούσα να μείνω αμέτοχος με δύναμη για αλλαγή σε όλη αυτήν την νοοτροπία που μας καθηλώνει και να αδιαφορούμε. Λέμε ναι στην Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Πυροσβεστών που σε λίγες μέρες συνάδελφοι συναδελφισσες θα επιλέξετε με την ψήφο σας..
Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση είναι η καθαρή εκπροσώπηση που οφείλουν όλοι να έχουμε και αυτό με την υποψηφιότητα μου να ενισχυθεί..
Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Σταυρός Δρίτσας
Υποψήφιος για τα Συμβούλια μεταθέσεων με το συνδυασμό
"Ανεξάρτητη Ενωτική πρωτοβουλία Πυροσβεστών"
Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Θεσπρωτικού

"Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Πυροσβεστών" Θεριανός Χρήστος Υποψήφιος για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Μεταθέσεων Πυροσβεστών

Πολλές φορές ξεκάθαρα αντιλαμβανόμαστε ότι τίποτα δεν λειτουργεί όπως πρέπει και εύκολα λέμε ότι κανείς δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα..
Η αδιαφορία μας αυτή όχι απλός δεν μεγαλώνει την μοίρα των προβλημάτων μας αλλά είναι τεχνίτη από αυτούς που συντηρούν τα προβλήματα να είναι ουσιαστικά και να ευνοούν μια μικρή μερίδα συναδέλφους.
Με την παρόν ανακοίνωση μου σας κάνω γνωστό ότι θέλω να σηματοδοτήσω τις εξελίξεις που αφήνουν αξιοκρατία στην επίλυση των ζητημάτων στα Συμβούλια Μεταθέσεων, μαζί με όλους τους άλλους συν υποψήφιους μου με τον συνδυασμό "Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Πυροσβεστών".
Έτσι άμεσα ζητώ την στήριξη των προβλημάτων μας, ζητώ την προώθηση των αρχών που όπως τόσο εσείς που με γνωρίζετε, ξέρετε καλά ότι θα σας Εκπροσωπήσω Καθαρά, αλλά και όσοι δεν με γνωρίζετε είναι καιρός να γνωρίσουμε ότι τα θετικά αποτελέσματα έρχονται με συλλογικότητα και με πρόσωπα στο τιμόνι που δεν έχουν προσωπικό όφελος..
Σας εκτιμώ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΡΙΑΝΟΣ
Π.Υ. Λευκάδας
Υποψήφιος για τα Υπηρεσιακά Συμβούλιο Μεταθέσεων Πυροσβεστών, Υπαξιωματικών.

"Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Πυροσβεστών" Παναγιώτης Δημόπουλος Υποψήφιος για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια μεταθέσεων Πυροσβεστών

Κάλεσμα για πρωτοβουλία με αξιοπρέπεια και προτεραιότητα στα προβλήματα του πυροσβέστη..
Σε λίγες ημέρες συνάδελφοι, συναδέλφισσες του Πυροσβεστικού Σώματος θα κληθείτε να ψηφίσετε για τους αιρετούς στα Συμβούλια Μεταθέσεων ..
Σύμφωνα με τον κανονισμό, έχει θεσπιστεί τα τελευταία χρόνια να γίνονται εκλογικές διαδικασίες για την συμμετοχή δύο Συμβούλων πανελλαδικά σε μια διαδικασία που οφείλουμε να μην μείνουμε αμέτοχοι..
Θέλω να σας πληροφορήσω ότι θέτω υποψηφιότητά και στηρίζω την "Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία πυροσβεστών", γιατί πιστεύω ότι μέσα από αυτήν την διαδικασία με ανθρώπους που γνωρίζω προσωπικά και που καθημερινά και αναχρονιστικά αλλάζουμε την νοοτροπία που κάποιοι θέλουν να συνεχίσουν για τα υπηρεσιακά συμβούλια.
Καλώ όλους μας για αξίες που έχουν χαθεί να μην διστάσετε, η υποψηφιότητα μου είναι αποτέλεσμα εσωτερικής μου διάθεσης να παλέψουμε για την καθαρή Εκπροσώπηση προστατεύοντας το Πυροσβεστικό Σώμα από κάθε δύσκολη λειτουργία που βλάπτει τον πυροσβέστη...
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
1ος Πυροσβεστικός Σταθμός Πατρών
Υποψήφιος για τα υπηρεσιακά συμβούλια μεταθέσεων με το συνδυασμό
"Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Πυροσβεστών"

"Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Πυροσβεστών" Σωκράτης Θώμογλου Υποψήφιος για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Μεταθέσεων Πυροσβεστών

Άρχισαν οι διαδικασίες στην Πυροσβεστική για την ανάδειξη των αιρετών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια.
Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Πυροσβεστών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια
Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Σε μια προσπάθεια για να επιλύσουμε τα ζητήματα μας και ταυτόχρονα να προωθήσουμε πρωτοβουλίες με καινούργια έμπρακτη τακτική γενικότερα των προβλημάτων του Πυροσβεστικού Σώματος σχετικά με την εκλογική διαδικασία για τους αιρετούς στα συμβούλια μεταθέσεων πυροσβεστών που ήδη άρχισε στην Περιφέρεια μας ..
Θέτω στόχο μέσα από αυτήν την διαδικασία, την αξιολόγηση των ζητημάτων, προβλημάτων και βάζοντας το ιδιωτικό μου συμφέρον στην άκρη, έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να αξιολογηθούν κατά προτεραιότητα τα ζητήματα καθώς μέχρι τώρα υπάρχει μια δυσανάλογη τακτική που φαίνεται να έχουν αφεθεί όλα στην μοίρα τους.
Ως πυροσβέστης Θέλω να ζητήσω από όλους τους συναδέλφους πανελλαδικά την στήριξή της υποψηφιότητάς μου με τον συνδυασμό
"Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Πυροσβεστών"
Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Σωκράτης Θώμογλου
Υποψήφιος για τα υπηρεσιακά συμβούλια με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Πυροσβεστών
Π.Υ. Κομοτηνής