Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ «ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ» - ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

      ΚΑΘΑΡΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ
 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ 
ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ
     ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ                     ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ


                                                         
                                                                                                 Πάτρα 03/08/2018

                            Όσες κι αν χτίζουν φυλακές κι αν ο κλοιός στενεύει
                            «το δίκιο» είναι αληταριό που όλο θα δραπετεύει….

Ας μας συγχωρέσει ο στιχουργός (Θ. Παπακωνσταντίνου) για αυτή τη μικρή διασκευή, αλλά δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καταλληλότερη φράση για την νέα πανηγυρική δικαστική δικαίωση ΤΩΝ 130 ΑΤΟΜΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ (βλ. υπ’ αριθ. 1033/2018 απόφαση Μονομελούς Πρωτοδικείου Πατρών), που σε πείσμα των «ιθυνόντων», σε κόντρα των «ισχυρών», χωρίς να νοιαζόμαστε για τις πιέσεις και τους εκβιαστικούς μονολόγους, ζητήσαμε - και επιμείναμε μέχρι τέλους - την εγγραφή μας στην ΕΥΠΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, όπως το δικαιούμαστε άλλωστε.
Τιμή λοιπόν στους Πυροσβέστες (ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ) που ποτέ δεν παρέδωσαν τα όπλα, ούτε υπέγραψαν τα ψευτόχαρτα που τους έδιναν και τους πίεζαν να υπογράψουν, αλλά ούτε υπέκυψαν στις απειλές τους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ρητά η απόφαση αναφέρει ότι το Σωματείο των Π.Π.Υ. Νοτιοδυτικής Ελλάδας και Ιονίων νήσων δεν αποτελεί κώλυμα ώστε τα μέλη του να ενταχθούν και ως μέλη στην Ε.Υ.Π.Σ. Δυτικής Ελλάδας.
Όπως είχαμε προαναγγείλει ήδη από την 4-4-2018 «Η τελική δικαίωση όλων μας ήταν σίγουρη όσο και η Ανάσταση του Κυρίου που ακολούθησε…», γιατί σύμβουλός μας ήταν και είναι η καθαρότητα, το δίκιο, η δημοκρατία, η νομιμότητα και η αξιοκρατία.
Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που μας πιστέψατε, θα συνεχίζουμε να σας δικαιώνουμε. Η φίμωση δεν έχει θέση στη λογική και την σκέψη μας και θα την τιμωρούμε όπως της αξίζει σε όλες τις μορφές της, όπου και όποτε την συναντήσουμε,


                                                       Για την καθαρή Εκπροσώπηση
                                
                                                                Γ. Οικονομόπουλος