Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Συνάντηση του Πρόεδρου του Σωματείου μας με τον Συντονιστή Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων νήσων

      ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
   ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ
               ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ


                                                                Πάτρα 23/05/2018

  Στην Aποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων νήσων παραβρέθηκε χτες το μεσημέρι 22/05/2018 ο Πρόεδρος των Πυροσβεστών κ. Οικονομόπουλος όπου συνομίλησε με τον Συντονιστή κ. Παπαθεοδώρου.
Από τον περασμένο χρόνο έχει αναπτυχθεί μια επαφή με τον κ. Παπαθεοδώρου με ειλικρίνεια για τα ζητήματα που αφορούν την Περιφέρεια μας, γι αυτό και η συζήτηση είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Αναπτύχθηκε μια συντονισμένη ανταλλαγή απόψεων για τα επόμενα βήματα αντιμετώπισης ζητημάτων, για την προσεχώς αντιπυρική περίοδο 2018, αλλά και γενικότερα για προβλήματα και ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες τους τελευταίους μήνες.
Ο συντονισμός και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ Δημόσιας Διοίκησης και εκπροσώπων υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος είναι κάτι που από μόνο του φαίνεται ότι χρήζει ιδιαίτερης σημασίας.
Οφείλουμε όλοι να επιδιώκουμε για την άμεσα προώθηση των ζητημάτων διότι έτσι αντιμετωπίζονται άμεσα από την κεντρική κυβέρνηση, τόνισε στον Συντονιστή ο Πρόεδρος των Πυροσβεστών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Λευκάδας Κεφαλληνίας Ζακύνθου, ενώ ανανέωσε το ραντεβού εκ νέου για συζητήσεις που χρήζουν άμεσης ανάγκης.
Νιώθω ιδιαίτερα χαρά που το θέμα σας βρήκε την σωστή δικαία λύση τόνισε ο Συντονιστής και ευχήθηκε ότι καλύτερο στους νέους Πυροσβέστες .
          
                                                                                 Εκ τής 
                                                                   Διοικήσεως του Σωματείου.