Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Η τοποθέτηση του εκπροσώπου της Καθαρής Εκπροσώπησης της Π.Υ. Αργοστολίου κ. Καλογηράτου Σπύρου

Στην προσπάθεια για καθαρή εκπροσώπηση σε μια περίοδο όπου η παραπληροφόρηση γίνετε αποκούμπι των αποτυχημένων προσώπων που για δεκαετίες εσκεμμένα διαχειρίστηκαν τα προβλήματά μας και ηθελημένα με δράση χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα και οδήγησαν σε διαχωρισμό τους πυροσβέστες.
Σε αυτήν την προσπάθεια εντάσσεται μια κίνηση νέα να δώσει άλλη πλευρά άλλη πνοή, άλλο βηματισμό όπως πολλές φορές έχει τονίσει ο Πρόεδρος μας κ. Οικονομόπουλος.
Απευθύνομαι σε όλους τους πυροσβέστες πανελλαδικά ότι όντος γυρίζουμε σελίδα και φαίνεται αυτό στον τρόπο που αντιμετωπίσαμε και προσεγγίζουμε τα ζητήματα. Στην καθαρότητα των αυτονόητων ενεργειών μας είναι λογικό να θέλουν κάποιοι να μας αποπροσανατολίζουν ώστε να αποσπάσουν την στήριξή σας για να διατηρήσουν την θέση τους.
Όμως δεν θα επιτρέψουμε άλλο να παίζουν με τα ζητήματα μας. 


                                                          Για την Καθαρή Εκπροσώπηση

                                                                Καλογηράτος Σπύρος

"...Τα σκυλιά γαβγίζουν, αλλά το καραβάνι προχωρά..."

        ΚΑΘΑΡΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ
  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ
ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ
    ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ



     
 "...Τα σκυλιά γαβγίζουν, αλλά το καραβάνι προχωρά..."

 Επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε το νόημα της παραπάνω φράσης σε κάθε περίπτωση.
Ή καθαρή Εκπροσώπηση είναι μια νέα κίνηση συνδικαλιστικής εκπροσώπησης για όλους τους πυροσβέστες χωρίς βαθμολογικές διακρίσεις, που σκοπός της είναι να αποδομήσει το παλιό σύστημα και να ασχοληθεί με την προοπτική που ανοίγεται μπροστά και δεν γυρίζει πίσω, ανοίγοντας δρόμους για τα προβλήματα του Πυροσβεστικού Σώματος που τόσα χρόνια βάλτωναν.
Με αφορμή μια ανακοίνωση στο προσωπικό Προφίλ του facebook του πρώην Πρόεδρου των εποχικών γνωστού Παπαντώνη όπου αναφέρει επί λέξη: «Αφού ο συνδυασμός μας για τα υπηρεσιακά συμβούλια στην πυροσβεστική στις τελευταίες εκλογές πήρε 2.000 σταυρούς με δεύτερη την Ομοσπονδία καταϊδρωμένη με 1200 και κάτι σταυρούς οι κολοτούμπες τώρα κάνουν συμμαχία με τα άφθαρτα υλικά της καθαρής εκπροσώπησης!!! Γιώργο και Αλέκο για πάντα μαζί φοβεροί!!! Πείστε τώρα τα μέλη σας για το αντίθετο!! Τσάπα κρυβόσασταν τόσο καιρό! Καλημέρα καλό μήνα σε όλους.»
Διαψεύδουμε κατηγορηματικά παντελώς όλα αυτά που αναφέρει εσκεμμένα το πιόνι και πρώην κατασκεύασμα του συνδικαλιστικού κατεστημένου. Τέτοιες περιπτώσεις θα μας βρίσκουν πολέμιους και δεν θα τις αφήσουμε να σας μπερδεύουν. Είναι το ξεθεμελίωμα της ηθικής και υπεύθυνοι είναι όλοι τους για ότι τράβηξε ο κλάδος, καθώς και για τα αποτελέσματα του διαχωρισμού.
Επί μία δεκαετία διαχειρίστηκαν τα ζητήματα μας και με αναποτελεσματικές πρακτικές οδήγησαν σε αρκετές περιπτώσεις σε αδιέξοδο όλους μας με τα γνωστά κόλπα όπως αυτή την ανακοίνωση.
Το καραβάνι προχωρά...
Ουδέποτε η Καθαρή Εκπροσώπηση θα βρωμίσει με το παλιό σύστημα αλλά με καθαρότητα και με προοπτική πάνω στα προβλήματα του πυροσβέστη κάνει βήματα μπροστά.
Ας γίνει πανελλαδικά γνωστό ότι δεν υπάρχει συνεργασία της Καθαρής Εκπροσώπησης με την Ομοσπονδία (Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π). Προτεραιότητα της Καθαρής Εκπροσώπησης είναι τα ζητήματα του Πυροσβεστικού Σώματος και δεν ενδιαφέρεται για συνεργασία με την δοκιμασμένη οδό του συνδικαλιστικού παρελθοντισμού.
Αμέριστα, αμερόληπτα και ακραιφνώς θα βαδίσει εκεί που διατάσσει το συλλογικό συμφέρον του πυροσβέστη. Το εάν συμμετέχει στις προσεχείς εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια αυτό θα το αποφασίσουν τα όργανα της Καθαρής Εκπροσώπησης και ξεκάθαρα θα ανακοινωθεί καθώς δεν έχει να κρύψει τίποτα. Όμως οι πυροσβέστες πλέον δεν μπερδεύονται έχουν δει ποιοι είμαστε, από τις ενέργειες μας και τα αποτελέσματα μας. Εάν και εφόσον κριθεί να δώσουμε αγώνα και σε αυτήν την διαδικασία γνωρίζουμε καλά ποιοι θα απαρτίζουν την ομάδα που είναι χωρίς σκοπιμότητα. Αναμφίβολα είμαστε δίπλα σε όλους τους συναδέλφους με καθαρότητα και ειλικρίνεια.
Καλούμε όλους τούς υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Σώματος να έχουν κρίση σε ότι μεταδίδεται και από ποιόν !!!
Η εποχή της προηγμένης παραπληροφόρησης είναι τέχνασμα του συστήματος που αντιδρά στο καινούργιο.
Θα επανέλθουμε με ανακοίνωση με ουσιαστικές ενημερώσεις διότι στο άμεσο χρονικό διάστημα διαχειριζόμαστε σημαντικά ζητήματα.


                                                       Εκ τής Καθαρής Εκπροσώπησης