Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Μήνυμα του Προέδρου Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης Νοτιοδυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων κ. Οικονομόπουλου Γεωργίου για την 28η Οκτωβρίου 1940

  Κρατώντας το πνεύμα των Ανωνύμων Πολεμιστών του Έπους του 1940, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο έως και την 28η Οκτωβρίου 2017.

Πυροσβέστες Πυροσβέστριες

Το ΌΧΙ σήμερα έχει σημασία στις δειλές αντιδράσεις διότι καταπιέζεται η ατομική ελευθερία, η οικονομική διαχείριση και η κοινωνική καθημερινότητα, που με πακτωλούς τρόπους, δεν πρέπει να μας κρατάει σε ενέργειες δειλές και σε δικαιώματα που άλλες αντιστάσεις έχουν δοθεί γι αυτά. Το δικαίωμα να είμαστε ελεύθεροι και να αντιστεκόμαστε σε κάθε μορφής υποταγής είτε εργασιακής είτε σαν έθνος είναι φυσικός και άγραφος νόμος, αλλά στις πιο προηγμένες κοινωνίες με την θεσμοθέτηση νόμων.
Γιορτάζοντας την υπερηφάνεια μας για τους Αγωνιστές του Έπους του 1940 δεν μπορεί να μας διαφύγουν τα σημερινά δεδομένα, που με σιγουριά κάποια στιγμή θα ενωθούν τα ΌΧΙ  και τότε κάθε μορφή εξουσίας θα συμβαδίζει με την θέληση του οικονομικά ελεύθερου λαού, και συγκεκριμένα η διαχείριση για εμάς τους Έλληνες δεν είναι θέμα οικονομικών αλλά ελεύθερου πνεύματος (κουλτούρας).


                                                                                                         Οικονομόπουλος Γεώργιος