Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Απόφαση Μονομελούς Πρωτοδικείου Πατρών για την εγγραφή των Π.Π.Υ στην Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Ελλάδας Κεφαλληνίας Ζακύνθου και Λευκάδας


                                                    Για να το δείτε πατήστε ΕΔΩ

Ανακοίνωση

 ΚΑΘΑΡΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ 
ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ
ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 


                                                                                  Πάτρα 18/04/2018


 Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Όπως έχετε διαπιστώσει το τελευταίο διάστημα έχουμε γίνει αποδέκτες διαφόρων απειλών διότι προσφύγαμε δια της νομίμου οδού κατά της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος  που ήθελε την μη εγγραφή στην εν λόγω Ένωση των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης που στην πλειοψηφία τους ήδη μονίμων Πυροσβεστών βάση της Κ.Υ.Α. με Αρ. φύλλου 1125/28/03/2018 τεύχος Β'.
Αφού λοιπόν το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών, απεφάνθη την προσωρινή εγγραφή μας όπου το ορίζει σαφέστατα με την υπ. αριθμ. 560/2018 Διαταγή του και ημερομηνία κατάθεσης 02/04/2018 και προκειμένου να συμμετέχουμε στις επερχόμενες εκλογές, διαπιστώσαμε τότε έκπληκτοι, ότι οι ίδιοι άνθρωποι που απειλούσαν τους συναδέλφους πριν λίγες μέρες με νομικές κυρώσεις, τους τηλεφωνούσαν ώστε να τους στηρίξουν στις επερχόμενες εκλογές!!!
Στη συνέχεια και αφού οι συνάδελφοι τους δήλωσαν ξεκάθαρα ότι δεν επιθυμούν να τους στηρίξουν προχώρησαν εκ νέου σε απειλές και εν γνώση τους καταχρηστικές και αντισυναδελφικές συμπεριφορές, κατηγορώντας τους για συκοφαντική δυσφήμιση καθώς τους έλεγαν ότι κακώς προσέφυγαν στη δικαιοσύνη γιατί είναι ψέματα ότι δεν δέχτηκαν τις εγγραφές των Π.Π.Υ. Όμως συνάδελφοι οι απορρίψεις των αιτήσεων εγγραφής των Π.Π.Υ. έχουν υπογραφή και ονοματεπώνυμο και για του λόγου του αληθές σας παραθέτουμε τα ακόλουθα έγγραφα που αποδεικνύουν τα λεγόμενα μας:


                                                   Για να το δείτε πατήστε ΕΔΩ

                                                                    Εκ της

                                                ΚΑΘΑΡΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ
                                           ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ
                                         ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ
                                                ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
                                              ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ