Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Ουσιαστικό το μήνυμα από τον εκπρόσωπο της Καθαρής Εκπροσώπησης της Π.Υ. Ναυπάκτου Ανδρέα Καλφούντζο

   ΚΑΘΑΡΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ                              ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ 
         ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΟΜΟΥ                          
      ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ   








 Σε μια προσπάθεια να επιταχυνθούν οι στόχοι της Καθαρής Εκπροσώπησης στον όμορφο νόμο μας και να βγουν στην επιφάνεια τα προβλήματα - ζητήματα του πυροσβέστη χωρίς βαθμολογικές διακρίσεις με γνώμονα πάντα την συλλογική Εκπροσώπηση νιώθω την ανάγκη να κάνω έκκληση σε όλους τους Πυροσβέστες συναδέλφους για αποτελεσματικές δράσεις.

Ζητήματα που χρόνια τώρα έχουν βαλτώσει τον πυροσβέστη οφείλουμε να τα αναδείξουμε και να επιβάλλουμε με το ήθος μας, αλλά και με το ύφος που αρμόζει τις λύσεις. Είναι η πρώτη φορά που με καθαρή φωνή αλλά και με προορισμό την ουσιαστική οπτική γωνία να δούμε τόσο τα βιοπορισμού θέματα των πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης, τα ζητήματα των Πενταετούς Υποχρέωσης Πυροσβεστών, τα επιδόματα, καθώς επίσης και την αλλαγή του οργανογράμματος του μόνιμου προσωπικού που τόσα χρόνια έχουν παραμείνει και καταρρέουν σε φθίνουσα τροχιά δυσκολία προς την οικογένεια του πυροσβεστικού προσωπικού χωρίς κανείς να φέρνει αποτελέσματα.
Δεν θα ασχοληθούμε με μικροπολιτικές και εξυπηρέτηση ατομικών αιτημάτων, αλλά θα σταθούμε στα ουσιαστικά προβλήματα και στο συλλογικό επίπεδο εκπροσώπησης.
Είναι μια δυναμική δράση στην περιφέρεια μας η καθαρή Εκπροσώπηση με ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι δεν υπολογίζουν τίποτα μπροστά στα δικαιώματα του Πυροσβεστικού προσωπικού.
Καλούμε όλους τους Πυροσβέστες συναδέλφους να μας δώσουν την ευκαιρία αυτή με το να μας ενημερώνουν για τα ζητήματα διότι χρόνια τώρα αντιλαμβανόμαστε ακόμα και προβλήματα ισοτιμίας και συμπεριφορές που αγγίζουν το όρια καταγγελιών. Αναγγέλλουμε ότι δεν θα αφήσουμε άλλο να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και θα είμαστε δίπλα στα ουσίας ζητήματα .
Για την καθαρή Εκπροσώπηση
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΦΟΥΝΤΖΟΣ