Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Δελτίο τύπου

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
 ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ
             ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

                                Κολοκοτρώνη 20 5ος Όροφος Πάτρα
                                                                    Τηλ: 6977 223123

                                                             https://sppunotde.blogspot.gr/

                                                               https://sppyne.blogspot.gr/

                                                         
                                                                                                                  Πάτρα 18/12/2017

Με λαμπρότητα και καμπανοκρουσίες Γιορτάστηκε χτες στην Αχαϊκή πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Πατρών η Γιορτή των τριών εν καμίνω Παίδων όπου είναι Άγιοι προστάτες του Πυροσβεστικού Σώματος. Οπότε δικαιολογημένη ήταν εκεί η παρουσία όλου του Δ.Σ. του Σωματείου μας και του Προέδρου όπου εγκάρδιες ευχές αντάλλαξε με όλη την πυροσβεστική και την πολιτική ηγεσία.
Μπορεί όμως να έπεισε τους παρευρισκόμενους ότι ξέχασε για λίγο τα σοβαρά ζητήματα που δρομολογούν ταινία τελευταία, εμείς όμως που τον γνωρίζουμε καλά ξέρουμε σίγουρα ότι η άγρυπνη σκέψη του είναι στις προσεχείς επαφές για ότι είναι αναγκαίο να γίνει.
Ενώ λίγη ώρα πριν το Δ.Σ. του Σωματείου μας παραβρέθηκε και στην Θεία Λειτουργία στο Αίγιο όπου συναντήθηκε με το Διοικητή της Π.Υ. Πύραρχο κ. Γιαννόπουλο Κωνσταντίνο, ενώ ο Πρόεδρος του Σωματείου μας δήλωσε τα εξής:
''Το Πυροσβεστικό Σώμα γιορτάζει σήμερα και οι λέξεις ανιδιοτέλεια και αυτοθυσία παίρνουν σάρκα και οστά. Η πίστη όμως που είναι μια βαθιά έννοια που δεν μπορεί να εκφραστεί με καμία λέξη, με καμία δήλωση και με καμία εικόνα πάρα μόνο απορρέει από τα βάθη της ψυχής των πυροσβεστών μας λόγω της εορτής του Πυροσβεστικού Σώματος. Το Δ.Σ. του Σωματείου μας σας εύχεται χρονιά με αλληλεγγύη, συναδελφοσύνη, υγεία με οικογενειακή γαλήνη και χαρούμενες γιορτές σε όλες τις πυροσβεστικές οικογένειες.''








                                                  Εκ της Διοικήσεως του Σωματείου μας