Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Το μήνυμα της καθαρής εκπροσώπησης

        ΚΑΘΑΡΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ
ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ
        ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
     ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ



                                                                                                                   Πάτρα 22/04/2018

 Όσοι αδικούν βασιζόμενοι στην υπηρεσιακή θητεία εντεταλμένοι της απερχόμενης τακτικής βαδίζουν στο άγνωστο. Οι ρεαλιστές όμως γνωρίζουν την πορεία τούς, είναι μπροστά στα ουσιαστικά ζητήματα και στις προθέσεις όλων ώστε να επιλέγουν πάντοτε με γνώμονα τις τυπικότατες διαδικασίες.


                                            Εκ της
                         Καθαρής Εκπροσώπησης

Ανακοίνωση

         ΚΑΘΑΡΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ                 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ
ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ
        ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
      ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ


                                                                                                               
                                                                                                                    Πάτρα 22/04/2018


  Διοίκηση με κλήρο θα ασκήσει πλέον το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης υπάλληλων Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων
Η καθαρή εκπροσώπηση (Κ.Ε.Υ.Π.Σ. Ν. Ε. ) δεν έλαβε μέρος όπως το είχαμε εξαγγείλει στις εν λόγω διαδικασίες. Ο λόγος ήταν ότι με παρατυπίες ο απερχόμενος Πρόεδρος δεν επέτρεψε να πάρουν μέρος στις εκλογικές διαδικασίες όλοι οι Π.Π.Υ.
Παρακολουθήσαμε ολόκληρη την διαδικασία εκλογικής αναμέτρησης και περιμέναμε να αναπτυχθεί διάλογος για τα προβλήματα - ζητήματα, που έχει ο πυροσβέστης, είτε είναι πενταετούς υποχρέωσης, είτε εποχικός, είτε μόνιμος, καθώς μας αφορούν άμεσα και σε καμία περίπτωση δεν ακούσαμε ούτε καν στην Γενική Συνέλευση (στην οποία επιδεικτικά μας απέκλεισαν) ζητήματα που άπτονται πάρα μόνο ψευδολογία εναντίον στην κίνηση μας και μάλιστα μας προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι υποψήφιοι από την απερχόμενη Διοίκηση της Ένωσης ούτε επί της διαδικασίας δεν γνώριζαν.
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη σε τακτικές που είδαμε έμπρακτα μπροστά στα μάτια μας, δεν θα σταθούμε όμως στις εκλογικές διαδικασίες, εξάλλου γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι τακτικές του παρελθόντος είναι άψογες ως προς την ψευδολογία και την προπαγάνδα. Προφανώς όμως από το να χάνεις από το δέκα στο πέντε και με κλήρωση να σχηματίζεις οριακή πλειοψηφία έχοντας αδικημένους το μισό και παραπάνω εκλογικό σώμα μάλλον ήταν η μεγαλύτερη μορφής ήττα. 
Φυσικά θέλει φαντασία να προχωρήσεις και να σταθείς για να λύσεις τα ουσιαστικά προβλήματα του Πυροσβέστη. Ξεκινώντας λοιπόν με ρεαλισμό μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε ότι το απερχόμενο Δ.Σ. της Ένωσης δεν είδε την εκλογική διαδικασία αναθεωρώντας τις απόψεις του, έτσι ώστε με κοινή δράση κατά των προβλημάτων των Πυροσβεστών χωρίς βαθμολογικές διακρίσεις, αλλά σαν έναν αγώνα ποδοσφαίρου.
Βλέποντας λοιπόν όλα τα αιτήματα των συναδέλφων μας με προτεραιότητα, δεν θα κάνουμε μικρόψυχες τακτικές, αλλά μπορούμε και πράττουμε, θέλουμε και έχουμε βούληση, ενώ σε θέματα κακοπροαίρετων για να διατηρήσουν μόνο και μόνο την θέση τους, θα είμαστε αυστηρά απέναντι τους.
Αν και  απέφυγαν με παρατυπίες να μας αντιμετωπίσουν σε εκλογική διαδικασία να γνωρίζουν ότι θα μας βρουν σύντομα μπροστά τους.
Είμαστε μπροστά στα ζητήματα μας και προωθούμε λύσεις ουσιαστικές.
Ευχαριστούμε όλους τους φίλους, τους συναδέλφους τους υποστηρικτές τους συνοδοιπόρους και τους αγωνιστές στον πολύπλευρο αυτό αγώνα. Θα δικαιωθούμε σύντομα.


                                                            Για την καθαρή εκπροσώπηση