Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Δελτίο Τύπου

     ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
   ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ 
  ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ
                 ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

 Κολοκοτρώνη 20 Πάτρα 5ος Όροφος Πάτρα
                                                                          Τηλ: 6977223123

                                                                  https://sppunotde.blogspot.gr/

                                                                     https://sppyne.blogspot.gr/      

                                                                                                                    Πάτρα 17/01/2018

 
Στην συνέχεια των προπαρασκευαστικών επαφών που βρίσκεται το Δ.Σ. του σωματείου μας με Αξιωματούχους του Αρχηγείου του Π.Σ., τονίζει ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς είναι έτοιμες οι διεργασίες ώστε με την αμέσως δημοσίευση της υπουργικής απόφασης να γίνει άμεσα η ένταξη των 2200 Π.Π.Υ. στο μόνιμο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος όπως προβλέπεται εκ της νομοθεσίας.
Ο Πρόεδρος επιδιώκει συνομιλίες με όσο το δυνατόν περισσότερα αρμόδια τμήματα του Αρχηγείου Π.Σ. τόσο με την παρουσία του εκεί όσο και με έγραφα ώστε να μην γίνουν εσφαλμένες ενέργειες είτε εκ παραδρομής είτε από άλλους λόγους όπως κατά τον παρελθόντα χρόνο.
Τονίζουμε ξεκάθαρα και σας ενημερώνουμε ότι για το ζήτημα μας το Αρχηγείο του Π.Σ. αναμένει ανά πάσα στιγμή να δημοσιευθούν οι υπουργικές αποφάσεις από τα συναρμόδια Υπουργεία που προΐσταται το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση το Δ.Σ. του σωματείου μας δέχτηκε τα συγχαρητήρια του κ. Αρχηγού του Π.Σ., καθώς οι διευκρινιστικές παρεμβάσεις του σωματείου μας ήταν εύστοχες. Σας ενημερώνουμε ότι οι οικονομικές δυνατότητες όταν δημοσιευτούν οι υπουργικές αποφάσεις όλα τα συναρμόδια τμήματα του Α.Π.Σ. είναι πανέτοιμα για την άμεση αποπληρωμή όπως αυτό γίνεται και στο μόνιμο προσωπικό.
Το Δ.Σ. του σωματείου μας βρίσκετε στην Αθήνα σε συνέχεια των επαφών για να επισπευσθούν όσο το δυνατό πιο γρήγορα όλες οι υπόλοιπες διεργασίες.
Ευχαριστούμε όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας και ζητάμε την κατανόηση σας διότι δεν μπορέσαμε να απαντήσουμε στα εκατοντάδες μηνύματα και τηλεφωνήματα, γνωρίζουμε όμως την αγωνία σας και σας στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας.
Ευελπιστούμε να είμαστε με την φυσική μας παρουσία διπλά σας όταν οι συνθήκες μας το επιτρέψουν. Θα επανέρθουμε με καινούργιες ανακοινώσεις καθώς επίσης προμυνήουμε στο τέλος του μήνα την γενική συνέλευση που εκεί θα προσδιορίσουμε τον καινούργιο βηματισμό της εκπροσώπησης μας.

Εκ της Διοικήσεως του Σωματείου μας