Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Στο Ε.Σ.Κ.Ε. ο Πρόεδρος των πυροσβεστών Νοτιοδυτικής Ελλάδας κ. Οικονομόπουλος Γεώργιος σε συνάντηση με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο κ. Ματθαιόπουλο Βασίλειο

Ακραιφνώς σε μια συζήτηση με τον νέο Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο κ. Ματθαιόπουλο Βασίλειο ο Πρόεδρος των πυροσβεστών της Νοτιοδυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων κ. Οικονομόπουλος Γεώργιος όπου ανέλυσαν τα προβλήματα και τα ζητήματα του πυροσβεστικού προσωπικού. "Αρχηγέ οφείλουμε να γυρίσουμε σελίδα στο Πυροσβεστικό Σώμα ώστε να δούνε οι πυροσβέστες ότι έμπρακτα πραγματοποιήθηκε αυτό που οραματιζόμαστε, από τότε που σβήναμε τις πυρκαγιές δίπλα δίπλα". Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Προέδρου των πυροσβεστών στον Αρχηγό. Στη συζήτηση επικράτησε ανάλυση περιεκτικά των ζητημάτων και τέθηκε χρονοδιάγραμμα για περαιτέρω συσκέψεις λόγω ότι ακόμα η αντιπυρική περίοδος είναι σε εξέλιξη και ο πυροσβεστικός χρόνος είναι λίγος για ανάλυση των ζητημάτων.
Αυτό φυσικά δεν εμπόδισε τον Αρχηγό να θέσει τα ζητήματα σε προτεραιότητα στο αμέσως προσεχώς διάστημα, ενώ ο Πρόεδρος των πυροσβεστών εξέφρασε ικανοποίηση για την μικρή σύσκεψη με τον Αρχηγό. Συνάδελφοι συναδέλφισσες, σας πληροφορούμε ότι όπως έχουμε κάνει γνωστό στο πλαίσιο των ζητημάτων θα συνεχίσουμε με καθαρή εκπροσώπηση. Ο διάλογος με την φυσική ηγεσία αποτελεί το ήμισυ του στόχου μας που δεν είναι άλλος από την ισομερώς αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των πυροσβεστών.


Εκ της Διοικήσεως του Σωματείου