Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Ανακοίνωση

                                       
              ΚΑΘΑΡΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ
         ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ
          ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
                   ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
   
                                                                                  
                                                                                                             Πάτρα 30/03/2019

 Δυναμική ήταν η παρουσία της καθαρής Εκπροσώπησης σήμερα στην πρώτη σύγκλιση σε Γενική Συνέλευση της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, όπου άγγιξε το 80%. Βέβαια ήταν αναμενόμενη η μη απαρτία ώστε να συνεχιστεί η Γενική Συνέλευση έτσι όπως ορίζει το καταστατικό, έτσι λοιπόν ορίστηκε για δεύτερη Επαναληπτική στις 14 Απριλίου 2019 στις 17:00  στην ίδια αίθουσα. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Καθαρή Εκπροσώπηση ήταν παρόν όπως η δημοκρατία το επιτάσσει.
Δείχνουμε το απαιτούμενo ενδιαφέρον για την ευθύνη που έχουμε για όλους τους υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς την καθαρή εκπροσώπηση την ενδιαφέρει η ενδυνάμωση της Ένωσης μας και ενδιαφέρεται για τα ζητήματα των πυροσβεστών.
Αυτό έγινε ξεκάθαρο πλέον με την μεγάλη πλειοψηφία της σε παρόν στην Γενική Συνέλευση και αυτό μένει να αποδείξουμε στις επόμενες συγκλίσεις. Αν οι παρουσίες μας έρθουν αναλογικά η νίκη είναι δεδομένη, μια νίκη των ζητημάτων όλων των πυροσβεστών. Δίνεται η ευκαιρία να τεθούν όλα τα ζητήματα και όλων των υπαλλήλων όπως ποτέ άλλοτε, όπου δεν έχει κανένα άλλο προηγούμενο.
Συνεπώς συνάδελφοι στα χέρια σας να είναι, ώστε να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα. Συνεχίστε έτσι, είμαστε μπροστά στα ζητήματα έχουμε αγώνα ακόμα...
Η αρχή έγινε προχωράμε δυναμικά με όρεξη για έμπρακτες ενέργειες.
Θα είμαστε σε συχνές ενημερώσεις και θα υπάρξουν και φυσικές παρουσίες στις κατά τόπους Υπηρεσίες της περιφέρειας δράσης μας.

                                                                 
                                                    Εκ τής καθαρής Εκπροσώπησης.