Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση

        ΚΑΘΑΡΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ
   ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ
    ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΑΔΑΣ
           ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 



                                                                                   
                                                                                                       Πάτρα 10/02/20719


Θέμα: Πως αλλάζουμε τον βηματισμό που μας έχει εγκλωβίσει τα ουσιαστικά ζητήματα μας.

 Όλοι μαζί οι πυροσβέστες της Δυτικής Ελλάδας πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία ώστε να αλλάξουμε με αξιοπρέπεια τις συνθήκες και τα κοινωνικά - οικονομικά συμφέροντα μας, γυρίζοντας σελίδα στην εκπροσώπηση.
Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να πιστέψετε ότι είναι δυνατόν να είμαστε κάτι διαφορετικό από τις τόσες Παρελθοντικές παρεμβάσεις που δεν έχουν γίνει για σημαντικά ζητήματα μας, όμως ο τρόπος, οι ενέργειες μας, αλλά πολύ περισσότερο τα αποτελέσματα μας δείχνουν ξεκάθαρα ότι φέρνουμε άλλο βηματισμό στην εκπροσώπηση του Πυροσβέστη.
Η συμμετοχή σας στην Γενική Συνέλευση του Μαρτίου δίνει την δυνατότητα να σηματοδοτήσει
ότι μπορούμε, ότι ελπίζουμε, ότι έχουμε εκπροσώπηση χωρίς βαθμολογικές διακρίσεις και ότι πετυχαίνουμε τους φανερούς στόχους μας.
Ποτέ δεν είδαμε από ψηλά κανέναν αντικριστά, αλλά  όλοι σε μια κοινή πορεία χωρίς βαθμολογικές διακρίσεις είμαστε πυροσβέστες και θέλουμε ξεκάθαρα να αγωνιστούμε για το κοινό συμφέρον, ενώ οι διαφωνίες μας είναι πολλές με τους έως τώρα χειρισμούς και θα τις παραθέτουμε όπου βρεθούμε και όπου σταθούμε.
Σας κάνουμε γνωστό ότι τίποτα δεν μας εμποδίζει να αλλάξουμε τα κακός κείμενα. Ήρθε η ώρα και απομένουν λίγες μέρες όπου με την δική σας συμμετοχή πυροσβέστες και  πυροσβέστριες θα δώσετε την εντολή να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να αναδείξουμε τα ζητήματα μας στα αρμόδια υπουργεία.
Έτσι διαμέσου των καταστατικών διαδικασιών όπου θα ολοκληρωθούν μέχρι τέλος Μαρτίου 2019 είναι επιβεβλημένη η παρουσία όλων μας. Είμαστε παρόν με θέσεις.
Θα ακολουθήσουν Δελτία Τύπου όπου θα σας ενημερώνουμε με ακρίβεια και σεβασμό.


                                                  Για την Καθαρή εκπροσώπηση