Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

"Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Πυροσβεστών" Θεριανός Χρήστος Υποψήφιος για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Μεταθέσεων Πυροσβεστών

Πολλές φορές ξεκάθαρα αντιλαμβανόμαστε ότι τίποτα δεν λειτουργεί όπως πρέπει και εύκολα λέμε ότι κανείς δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα..
Η αδιαφορία μας αυτή όχι απλός δεν μεγαλώνει την μοίρα των προβλημάτων μας αλλά είναι τεχνίτη από αυτούς που συντηρούν τα προβλήματα να είναι ουσιαστικά και να ευνοούν μια μικρή μερίδα συναδέλφους.
Με την παρόν ανακοίνωση μου σας κάνω γνωστό ότι θέλω να σηματοδοτήσω τις εξελίξεις που αφήνουν αξιοκρατία στην επίλυση των ζητημάτων στα Συμβούλια Μεταθέσεων, μαζί με όλους τους άλλους συν υποψήφιους μου με τον συνδυασμό "Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Πυροσβεστών".
Έτσι άμεσα ζητώ την στήριξη των προβλημάτων μας, ζητώ την προώθηση των αρχών που όπως τόσο εσείς που με γνωρίζετε, ξέρετε καλά ότι θα σας Εκπροσωπήσω Καθαρά, αλλά και όσοι δεν με γνωρίζετε είναι καιρός να γνωρίσουμε ότι τα θετικά αποτελέσματα έρχονται με συλλογικότητα και με πρόσωπα στο τιμόνι που δεν έχουν προσωπικό όφελος..
Σας εκτιμώ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΡΙΑΝΟΣ
Π.Υ. Λευκάδας
Υποψήφιος για τα Υπηρεσιακά Συμβούλιο Μεταθέσεων Πυροσβεστών, Υπαξιωματικών.