Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Παροχή διευκρινήσεων για την έκδοση βιβλιαρίου ασφαλισμένων στο δημόσιο ταμείο

    ΚΑΘΑΡΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ
  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ
 ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ
         ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ                           ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ         


                                                                                                    
                                                                                                     Πάτρα 16/07/2018

Συνάδελφοι συναδέλφισσες, 
 Σε συνέχεια της ενημέρωσης σας και λόγω του ότι λάβαμε πολλά μηνύματα με ερωτήματα σας πληροφορούμε ότι πρέπει να απευθυνθείτε προσωπικά με αίτηση σας προς την γραμματεία της υπηρεσίας σας διότι η περίπτωση μας είναι ιδιάζουσα και ξεχωριστή γιατί δεν υπάρχει πρακτικό ορκωμοσίας ως μόνιμοι υπάλληλοι, αλλά αντί αυτού υπάρχει το Π.Δ. που μας αποδίδει το βαθμό του Πυροσβέστη, αρά μας εντάσσει και στο μόνιμο προσωπικό του Δημόσιου τομέα, οπότε μας καλύπτει απόλυτα. 
Εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη σας σε ένα από τα κατά τόπους υποκαταστήματα του Ι.Κ.Α. διότι εκεί πλέον έχει ενταχθεί και ο Ο.Π.Α.Δ. (για τους ασφαλισμένους του πρώην ταμείου δημοσίων υπαλλήλων) ώστε να χορηγηθεί το νέο σας βιβλιάριο. 
Στην γραμματεία της υπηρεσίας σας για το δικαιολογητικό 4 (της προηγούμενης ανακοίνωσης μας και στο ΙΚΑ για το δικαιολογητικό 3) .
Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι μέχρι και το 2019 ισχύει το παλιό βιβλιάριο του Ι.Κ.Α. γι' αυτό στην προηγούμενη ανακοίνωση μας θεωρήσαμε σωστό να βγάλουμε την λέξη "Άμεσα". Οπότε εκεί αναφέρετε ότι η ενέργεια μας είναι προσωπική και η χορήγηση προσωπική.
                                             Με καθαρή εκπροσώπηση .