Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Ανακοίνωση

ΚΑΘΑΡΉ ΕΚΠΡΟΣΏΠΗΣΗ ΥΠΑΛΛΉΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΎ ΣΏΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΉΣ ΕΛΛΆΔΑΣ ΛΕΥΚΆΔΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΊΑΣ ΚΑΙ ΖΑΚΎΝΘΟΥ



 Στην Ζάκυνθο παραβρέθηκαν σήμερα από νωρίς το πρωί οι εκπρόσωποι της "ΚΑΘΑΡΉΣ ΕΚΠΡΟΣΏΠΗΣΗΣ" προς ενημέρωση των συναδέλφων. Με δυναμική και φυσική παρουσία των εκπροσώπων αναπτύχθηκε ουσιαστικός διάλογος και έγινε ενημέρωση εφ' όλης της ύλης των θεμάτων. Ενώ κ. Οικονομόπουλος Γεώργιος εξέφρασε ικανοποίηση που εκτός από τον τίτλο του εκπροσώπου των Π.Π.Υ. προΐσταται και στην καινούρια κίνηση εκπροσώπησης υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος που από ότι δείχνουν έμπρακτα οι συνάδελφοι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων νήσων και συγκεκριμένα στην Ζάκυνθο αγκαλιάζουν με ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη διάθεση.

Μεγάλο ενδιαφέρον λοιπόν έδειξαν οι υπάλληλοι που υπηρετούν στο νησί της Ζακύνθου, καθώς υποδέκτηκαν με εγκάρδιο καλωσόρισμα τον κ.Οικονομόπουλο, ενώ ο ίδιος με τον εύκολο χειρισμό του λόγου του ξεκαθάρισε ότι είναι δίπλα σε όλους τους υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Σώματος είτε είναι εποχικοί είτε είναι πενταετούς είτε μόνιμοι. «Τυγχάνει σε μένα ο κλήρος να σηκώνω όλο το βάρος να εκπροσωπήσω όλους τους Πυροσβέστες χωρίς βαθμολογικές διακρίσεις» τόνισε ξεκάθαρα ο ανώτατος συνδικαλιστής της Δυτικής Ελλάδας. Στη συνέχεια έγινε ανάλυση του πλαισίου και της αιτιολόγησης του, καθώς και ότι τον κεντρίζει το ενδιαφέρον να είναι δίπλα στον πυροσβέστη.

«Είμαι μόνιμος πυροσβέστης και δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν για να ασκήσει εκπροσώπηση για τα συμφέροντά μας. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και θα,πράξουμε με καθαρότητα αυτό που λείπει από την περιοχή μας. Εργασία είναι και ο χρόνος της επιφυλακής. Είναι τόσα πολλά που η απερχόμενη Διοίκηση της Ένωσης Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων νήσων δεν έχει εργαστεί σε σωρό ζητημάτων και άμεσης προτεραιότητας»Κατόπιν ενημερώθηκαν όλοι αναλυτικά για το ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν καθώς τελευταία η παραπληροφόρηση γίνεται νοοτροπία. 

Ενώ για τα Π.Δ. που υπολείπονται για την τυπική διαδικασία της ένταξης των καινούργιων μονίμων συναδέλφων το θέμα δεν εμπνέει καμία ανησυχία, όλα θα γίνουν στην ώρα τους με αξιοπρέπεια καθώς οι επαφές μας με τους Κυβερνητικούς Αξιωματούχους μας το διαβεβαιώνουν. Ας αφήσουμε λοιπόν τους ψιθύρους από υπηρεσιακούς παράγοντες και να επικεντρωθούμε στην ειλικρινή, έγκυρη και έμπρακτη ολοκλήρωση των υπόλοιπων διαδικασιών.

Για οτιδήποτε άλλο θα είμαστε με φυσικές παρουσίες σε όλη την Περιφέρεια δράσης μας, αλλά μπορείτε να μας καλείτε και στα τηλέφωνα  6977223123 και 6942271535.

                                                                      Για την
                                     

                                                       ΚΑΘΑΡΉ ΕΚΠΡΟΣΏΠΗΣΗ