Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Ανακοίνωση

   ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
 ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ
              ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

   Κολοκοτρώνη 20 5ος Όροφος Πάτρα
                                                                      Τηλ: 6977223123

                                                                https://sppunotde.blogspot.gr/

                                                                  https://sppyne.blogspot.gr/

                                                                                                                       Πάτρα 29/01/2018

   Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27/01/2018 στην αίθουσα του Ο.Λ.Π.Α. στο νέο λιμάνι Πατρών με μεγάλη επιτυχία η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Π.Π.Υ. Νοτιοδυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων ξεπερνώντας κάθε προσδοκία σε μια εποχή που ο συνδικαλισμός έχει μια φθίνουσα πορεία. 
Όλοι οι εκπρόσωποι από τις Π.Υ. της περιφέρειας μας μαζί με το Δ.Σ. ανέλυσαν με επιχειρήματα που βρίσκεται το ζήτημα μας και για ποιο λόγο καθυστερούν οι διαδικασίες ένταξής μας στο μόνιμο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος. Ενώ δόθηκε ξεκάθαρα περιθώριο εντός της ερχόμενης εβδομάδας το Δ.Σ. να αποσπάσει χρονικό προσδιορισμό από αρμόδιους κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες. Παράλληλα μετά την πολύωρη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης πέρα από την ενημέρωση που σαφώς για ευνόητους λόγους γίνεται μόνο σε φυσικούς χώρους, αρμοδιότητα με την παρόν διαδικασία της Γ.Σ. με αποφασιστικότητα και δυναμικό παρόν πάρθηκαν αποφάσεις για όλες τις επόμενες ενέργειες που άπτονται. Μέσα σε αμοιβαία σύμπνοια με σοβαρότητα οι τοποθετήσεις όλων των μελών και εκπρόσωπων δεν θύμιζαν σε τίποτα παλιές συνταγές συνδικαλιστικών τακτικών. 
Αξίζει να σημειωθεί και η παρουσία του Επικεφαλής της ανεξάρτητης κίνησης Πυροσβεστών κ. Καρφίτσα Γεωργίου όπου με ιδιαίτερη έμφαση πήρε την πρωτοβουλία να έρθει και να εκφράσει την άποψη του για κοινή δράση. 
Επίσης αναφέρουμε επί λέξη τις δηλώσεις του προέδρου κ. Οικονομόπουλου Γεώργιου όπου μεταξύ άλλων είπε: "... δεν παραιτούμαι αν δεν σας δουν όλους όπως σας βλέπουν τα μάτια μου..." ενώ τόνισε πως νιώθει ικανοποίηση από την αναγνωρισιμότητα των ενεργειών του Δ.Σ. και ευχαρίστησε ονομαστικά έναν έναν όλους τους παράγοντες ενώ σύστησε σοβαρότητα και ειλικρίνεια, στοιχεία που σηματοδοτούν επιτυχία στους στόχους για συλλογική προώθηση. 
Παρακαλούμε με αυτήν την ανακοίνωση όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που δεν ήταν εφικτό να ήταν παρόν για υπηρεσιακούς λόγους να απευθυνθείτε στους εκπροσώπους  για να ενημερωθείτε για τις γενναίες αποφάσεις που πάρθηκαν, καθώς και με τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα του σωματείου μας 6977223123, 6985776483.  
Θα ακολουθήσει Δελτίο τύπου την επόμενη εβδομάδα για τις αποφάσεις μας.


                                                    Εκ της διοίκησης του Σωματείου